Friskvård för företag

Bra och genomtänkt friskvård för medarbetarna på ditt företag är inte bara en möjlighet att få mer nöjda medarbetare - det kan bidra till allt ifrån färre sjukskrivningar till ett mer effektivt, välfungerande och kreativtföretag i stort. Det går att räkna på de ekonomiska effekterna av fungerande friskvård och det går att uppleva skillnaden kvalitativt i vardagen på arbetsplatsen. 

Vi kan erbjuda en stor mängd aktiviteter som på olika sätt kan främja hälsan hos medarbetarna på ditt företag - antingen via besök på ert företag eller i våra egna lokaler. Samtidigt så har alla företag olika förutsättningar och utmaningar att arbeta med - därför anpassar vi gärna aktiviteterna till just ditt företag. Genom att ta kontakt med oss för att disktutera vad ni önskar uppnå med friskvårdsinsatserna så kan vi komma med mer konkreta förslag och lösningar.

Några exempel på friskvårdsinsatser vi erbjuder är följande:

- Kurs eller föreläsning om stresshantering med leg. psykolog, KBT-terapeut

- Workshop kring kommunikation med leg. psykolog, KBT-terapeut

- Träning på jobbet; ex. Yoga, Pilates, Funktionell träning, Träning för en glad rygg, Core, Personlig träning i grupp, Afro-dans, Latinamerikansk dans, Gympa 

- Arbete med att införa fem minuters mindfulness dagligen på arbetsplatsen (forskning visar mycket goda effekter av sådana interventioner)