Hyra lokal

Vår vackra kurslokal på 95 kvm är byggd 1959 med inspiration från konstmuséet Lousiana och är nyligen renoverad. Den finns tillgänglig att hyra för utställningar, möten, lugnare träningsaktiviteter så som t.ex. yoga, kurser, workshops, föreläsningar och mindre konferenser. Om så önskas kan vi ordna med enklare fika, brunch- och lunchservering. 

I lokalen finns det tillgång till bekväma sittplatser för upp till 30 personer, ljudanläggning, projektor, stor projektorduk, meditationspallar, meditationskuddar och yogamattor. Parkering för 6-8 bilar finns direkt utanför lokalen. På kringliggande gator finns gott om plats för fler bilar att parkera. 

Vi har också möjlighet att hyra ut kontor/behandlarrum i ett mindre hus. Här finns ett separat väntrum, två kontor/behandlarrum, en toalett och ett mindre kök. Detta hus kan också användas för att skapa fler mötes-/grupprum vid t.ex. konferenser som sker i den större kurslokalen.  

Önskar du anordna ett evenemang inom området kultur eller hälsa men är osäker på vilka intäkter du kommer att få alternativt beräknar att du endast kommer att kunna få små intäkter men tror att evenemanget kan bidra till det kulturella utbudet eller hälsan i vår region? Ta kontakt med oss så arbetar vi för att hitta en lösning ihop!

Varmt välkommen att kontakta oss om du önskar mer information om våra lokaler och hur det går till att hyra dem.