Medarbetare

Agnes Granberg
Jag är lic. personlig tränare, yoga & pilateslärare, leg. psykolog och KBT-terapeut. Jag har arbetat med träning och hälsa sedan 2007. Som lic. styrketräningsinstruktör och personlig tränare har jag vidareutbildat mig inom träning för gravida och nyblivna mammor, för överviktiga och för de som önskar att med hjälp av träning korrigera sin hållning och ändra rörelsemönster för att skapa en bättre balans i kroppen. Mitt intresse och min nyfikenhet för olika sätt att röra sig och utmana kroppen på har också gjort att jag utbildat mig till instruktör i core, funktionell träning, olympisk styrka, afro-dans, latinamerikansk dans och barn-dans. Jag har också studerat universitetskurser inom dans.

Jag tränar yoga sedan 15 år, pilates sedan 10 år och har samlat på mig en rad utbildningar inom dessa träningsformer från både Sverige och Mexiko. Jag har också haft möjligheten att resa till yogans hemland Indien två gånger där jag gått en längre yoga-utbildning och därmed är internationellt certifierad via Yoga Alliance. Många av principerna i yoga och pilates gällande rörelser, kroppsmedvetenhet och andning har jag stor nytta av i annan träning, t.ex. löpning och styrketräning, men också i arbetet med stresshantering.Mindfulness är en naturlig del i de yogaformer och den meditation jag tränar.

Som leg. psykolog har jag även både studerat och forskat på den teoretiska och vetenskapliga grunden bakom mindfulness. 

Sebastian Senning
Jag är leg. psykolog och KBT-terapeut med erfarenhet av att arbeta med stressrelaterad ohälsa både på grupp- och individnivå. Jag har ett stort intresse för idrott, människans förmåga att prestera fysiskt och mentalt samt stressens betydelse i både vardag och vid höga krav. Jag har vidareutbildat mig inom idrottspsykologi och arbetar bland annat med mental träning för idrottare. 

Vi samarbetar med andra aktörer för att kunna erbjuda bredd och specialkunskaper inom de kurser vi erbjuder och uppdrag som vi får. Våren 2015 har vi äran att erbjuda worskhops med dessa gästlärare:

Tova Gerge
Yrkesdansare, dramaturg och författare.

Annika Schmidt
Lic. personlig tränare, yoga- och pilateslärare, massör.

Kadri Juhkam
Internationellt certifierad lärare inom kundaliniyoga med fokusområde stressrelaterad ohälsa. Universitetsutbildning inom bl.a. nutrition, motion- och hälsopsykologi samt kognitionsvetenskap. Mer information om Kadri Juhkam finner du på: www.loveyourhealth.se/se/background.html