Hälsopsykologi

Psykologisk kunskap kan användas för att främja hälsa och livskvalitet samt förbättra prestation inom exempelvis arbete eller idrott. Här använder vi exempelvis verktyg från KBT & ACT för stresshantering, yoga för psykologisk behandling, visualisering, arbete med värderingar/livsriktning, djupavslappning, mindfulness och meditation.

Vi erbjuder mental träning för idrottare för den som önskar förbättra sin idrottsprestation och må så bra som möjligt mentalt under sin idrottskarriär. Om du vill arbeta med att uppleva mindre stress och uppleva större balans i ditt liv så kan vi rekommendera dig att boka vårt Hälsopaket – du kan också välja att boka Hälsopaketet tillsammans med en partner eller vänner och därmed få ett mer prisvärt alternativ.Det finns också möjlighet att boka personlig träning. Den individuella träningen kan delas med t.ex. en eller flera andra och priset per person blir då lägre. Träningen kan riktas in på något av dessa teman:

  • Fysisk aktivitet som behandling vid stressproblematik, depression och/eller ångest.
  • Yoga, t.ex. för stresshantering, restorative yoga, paryoga, yoga med ditt barn eller yoga med fokus på andetaget
  • Pilates, t.ex. för en starkare bål, förbättrad hållning eller för att ta hand om ryggen
  • Träning anpassad för gravida eller nyblivna mammor
  • Kroppsanalys och arbete med hållningen

Information om våra priser finner du här. Vi tar även emot betalning i form av friskvårdscheckar/kuponger från Actiway och från Min Friskvård/e-passi.

© 2019 Psykologiteamet - info@psykologiteamet.se - 073-619 83 66 - Norra Liden 9, 411 18 Göteborg