Information & Priser

Vi kan erbjuda en ny tid inom två veckor – om det är brådskande har vi många gånger möjlighet att finna en tid redan samma vecka.

Du är välkommen att boka tid hos oss på vår mottagning i centrala Göteborg, vår mottagning i Annekärr, Lerum kommun eller online med videosamtal. Föredrar du telefonsamtal istället för videosamtal går det också bra.

Individuell psykologisk behandling/utredning/rådgivning, 45 minuter: 1190 kr per samtal.

Individuellt anpassad fysisk aktivitet för psykisk hälsa/yoga/pilates: 60 minuter: 1050 kr per tillfälle.

Parterapi eller Familjeterapi, 60 minuter: 1490 kr per samtal.

Chefsstöd/ledarskapsstöd: 60 minuter: 1490 kr per samtal.

Kontakta oss för information om priser för handledning och utbildning.

I viss mån kan vi erbjuda tider kvällar och ibland även helger. För samtal på helger samt samtal som påbörjas kl. 16.30 eller senare tillkommer en kvällsavgift på 150 kr vid samtal på plats i Göteborg/Lerum eller 100 kr vid samtal online. För dig som arbetar heltid kontorstider kan en tid på morgonen före arbetsdagens start fungera bra – när vi hittar en morgontid som fungerar tillkommer ingen extra avgift.

För att kunna erbjuda psykologisk rådgivning och behandling med god kvalitet anser vi att det ska ingå förberedelser, planering inför samtalen, genomgång av ifyllda formulär samt när så är hjälpsamt material som ges till klienten mellan vardera tillfälle. Detta arbete, liksom journalföring, genomför psykologen utanför den inbokade tiden och detta arbete är inräknat i priset.

Då vi är en privat mottagning betalar du själv för din behandling och frikort gäller inte. Däremot kan du ibland få psykologsamtal ersatt av din arbetsgivare eller ditt försäkringsbolag så det kan vara värt att kolla upp.

För många kan det också fungera bättre ekonomiskt att exempelvis träffa en psykolog varannan vecka eller om det fungerar med behandlingsupplägget mer sällan, som en gång per månad. Du kan också göra en plan med din psykolog för hur många samtal du ska boka, till exempel fem tillfällen under en viss tidsperiod – så gör vi en behandlingsplan utifrån det.

Rabatt
150 kr rabatt/samtal ges till den som på minst 75% är student, sjukskriven eller arbetssökande.

Vi skickar normalt en faktura på angiven mejl-adress i slutet av månaden för de samtal som du har haft under månaden. Vi tar även emot betalning i form av friskvårdscheckar/kuponger från Actiway och från Min Friskvård/e-passi för de aktiviteter som är godkända som friskvård.

Vårt Bankgiro: 166 – 0679

Det är viktigt att avboka i god tid om man får förhinder. Vid avbokning senare än 24 timmar före inbokat samtal betalas fullt pris.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Shopping Basket