Psykologiteamet är grundat av och drivs av psykologer som brinner för att föra ut väl beforskad psykologisk kunskap till fler. Vi har vår bas i Västsverige med kontor i centrala Göteborg och Lerum kommun. Vi har ett brett kollegialt nätverk med kunniga och engagerade psykologkollegor som vi gärna samarbetar med och anlitar vid uppdrag som kräver bredare kompetens eller fler arbetstimmar än vad vi själva kan erbjuda.

Läs gärna mer om vår kvalitetssäkring.

Sebastian Senning

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-440 52 87
Leg. psykolog, KBT-terapeut. Under specialisering inom psykologisk behandling.

Sebastian har arbetat som psykolog sedan 2009. Han studerade det fem-åriga psykologprogrammet vid Uppsala universitet och genomför för närvarande sin utbildning till specialist i psykologisk behandling. Han har ett stort intresse för att förstå människans olika sidor. I sitt arbete strävar han efter att skapa ett tryggt möte där det är möjligt för individer och grupper att se på sina styrkor och svårigheter för att kunna arbeta med sina personliga utmaningar i livet och ta steg i den riktning dit de vill nå.

Agnes Granberg

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-619 83 66
Leg. psykolog, KBT-terapeut, kand. i statsvetenskap, yoga- och pilates lärare. Under specialisering inom hälsopsykologi.

Har arbetat med hälsa sedan 2007 och som psykolog sedan 2013. I arbetet som psykolog har Agnes erfarenhet från verksamhetsutveckling, konsultativa uppdrag gentemot andra yrkesgrupper, primärvård, vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt barn- och mödrahälsovård. Hon har många års erfarenhet av att arbeta individuellt med klienter och familjer, av att föreläsa, anordna kurser och leda grupper.

© 2019 Psykologiteamet - info@psykologiteamet.se - 073-619 83 66 - Norra Liden 9, 411 18 Göteborg